Получаване на кода за отключване

Unlockonline ви предлага дистанционно отключване на различни видове мобилни телефони по IMEI .

Това е най-лесният начин да отключите вашият телефон - не е необходимо да ни изпращате телефона си - просто попълнете необходимите данни за вашият телефон на сайта и ние ще ви изпратим фабричните кодовете за отключване.

След като направите заявка вие ще получите кодовете за отключване и инструкции как да ги използвате във вашата поща или чрез SMS, в рамките на определеният за всяка услуга срок.
При отключването на iPhone ще получите e-mail когато телефона е отключен след което просто трябва да поставите нова сим карта и да го свържете към интернет.
Срокът за всяка услуга е различен и е посочен в дъното на страницата със съответната услуга.

Моля винаги проверявайте дали данните които сте попълнили са верни, когато правите заявка, тъй като от това зависи дали кодовете които ще получите ще са правилни.
При грешно попълнени данни, възстановяването на заплатената сума е невъзможно !
При отключването на iPhone, при грешно избран оператор заявката за отключване ще е неуспешна и заплатената сума няма да ви бъде възстановена.

Ако имате проблеми с въвеждането на получените кодове можете да се свържете с нас на някой от контактите посочени в сайта.

Aко по някаква причина получените кодове не работят, ще трябва да направите видео в което се вижда добре IMEI номера на телефона, как въвеждате кода и че кодът не работи.
Видеото трябва да бъде качено в youtube и да ни изпратите линк възможно най-скоро след получаването на кодовете за отключване.

 

 

 

 

 

HTML Hit Counter   © 2014 Unlockonline.info Store