Информация и условия

Отключете вашият мобилен телефон сами !

info

Unlockonline.info ви предлага фабрично отключване на различни марки телефони. Това е най-добрия начин да отключите вашият телефон - не е необходимо да изпращате телефона си, услугата се извършва дистанционно, чрез IMEI номера на телефона. При фабричното отключване се използва кода за отключване с който телефона е произведен да се отключи и няма никакви отрицателни последствия след отключването. 

Фабричното отключване на телефони ви дава следните предимства:

 •  телефонът ви oстава фабрично отключен завинаги
 •  телефонът ви може да работи със сим карта на всеки един оператор по света
 •  няма никаква промяна в софтуера на телефона и съответно - никакви проблеми след отключването
 •  телефонът ви остава отключен след всяко обновяване на софтуера или връщане към фабричните настройки

Начин и условия за ползване на сайта

Как да направя заявка ?

 1. Изберете подходящата категория от менюто с категориите в ляво.
 2. Изберете подходящата услуга за вашият телефон, ако в категорията има повече от една услуга.
 3. Попълнете необходимите данни. В повечето случай е необходимо просто да попълните IMEI номера на телефона.
 4. Натиснете бутона  "Добави в кошницата" , след което можете да преминете към плащането, като натиснете бутона Плащане .
 5. Ако не сте регистриран, трябва да попълните някой лични данни и ако искате да се регистрирате да попълните и полетата за вашата парола, ако не желаете да се регистрирате може да не избирате парола и просто отбележите че сте запознати с Информация и условия и да натиснете бутона "Продължи" .
 6. Прегледайте внимателно заявката , изберете желания метод за плащане и получаване на кода. Ако разполагате с кредитна или дебитна карта изберете "Paypal" , натиснете бутона "Продължи" , след което ще бъдете прехвърлени на сайта на Paypal , където трябва да попълните данните от кредитната/дебитната си карта. При успешно плащане ще бъдете върнати на сайта ни и ще видите надпис "Поръчката ви е приета..." ( упътване за използване на Paypal )
 7. Обърнете внимание на срока за изпълнение на заявката за отключване, най-отдолу на страницата на съответната услуга и изчакайте да получите фабричния код за отключване на вашият телефон.
 8. След като направите заявка ще получите в пощата си кодовете за отключване както и инструкции как да ги използвате за да отключите телефона си.

Моля бъдете внимателни при въвеждането на необходимите данни .

При грешно попълнени данни, ако поръчката ви е вече обработена, ние не можем да я прекратим и заплатената сума не може да бъде възстановена.

При грешен код и неуспешно отключване ще получите пълно възстановяване на заплатената сума след като предоставите видео в което се вижда IMEI номера на телефона и как се въвежда кода. Видеото трябва да ни бъде изпратено веднага след като сте изпробвали кодовете и сте установили че не работят!
 

Методи на плащане :

Основният начин на плащане е чрез Paypal - най-известната и сигурна международна електронна система за разплащане (не е необходимо да имате регистрация) . 
Картите които можете да използвате в тяхната система са:
          
 Сайтът www.unlockonline.info няма достъп до никаква информация за вашата карта - всички данни за картата се попълват на сайта www.paypal.com !

           

Възможно е сумата да бъде преведена и през офис на Easypay като се използва Клиентския ни Идентификационен номер в ePay.bg - КИН: 5317061662.
Ако желаете да платите през офис на Easypay трябва да направите заявката, като стигнете до методите на плащане да изберете опцията за плащане с Easypay. Точно преди да завършите заявката си ще видите нужните данни за да платите.
Запишете си имената и КИН номера който ще видите. С тези данни, след като вече сте завършили заявката си за отключване, отивате в офис на Easypay и превеждате нужната сума. Услугата се казва "Превод по микросметка в ePay.bg".  В основание за плащане напишете номера на заявката за която плащате.
По този начин сумата ще бъде получена моментално и поръчката ви ще бъде обработена по-бързо.

Можете да платите и чрез Банков превод.
Ще видите всички необходими данни за да извършите превод след като изберете услуга от сайта, стигнете до метод на плащане и изберете "Банков превод". Също така ще получите данните и във вашата електронна поща с потвърждението на поръчката ви след като я завършите.
Когато плащате чрез този метод, поръчката ви ще бъде обработена едва след като плащането е напълно завършено и сумата бъде преведена по нашата сметка.

При плащане с Paypal или през ePay.bg, заплатената сума ще бъде директно възстановена по картата с която сте платили или в профила ви в съответната система, ако имате такъв.

При плащане с Банков превод или през офис на Easypay, ако по някаква причина заявката за отключване е неуспешна и е възможно възстановяване на заплащането, ние ще възстановим заплатената от вас сума във вашият профил на сайта ни като "Кредит" и ще можете да я използвате при ваши следващи поръчки.

Контакти:

Skype: rogeram03
Viber: +359895628334
email: sales@unlockonline.info

 

 

 

 

HTML Hit Counter   © 2014 Unlockonline.info Store