Как да платя ?

 Основният начин на плащане е чрез Paypal - най-известната и сигурна международна електронна система за разплащане (не е необходимо да имате регистрация) . 
Ако разполагате с кредитна или дебитна карта, след като стигнете до методите на плащане изберете "Paypal", натиснете бутона "Продължи" , след което ще бъдете прехвърлени на сайта на Paypal, където трябва да попълните данните от кредитната/дебитната си карта.

При успешно плащане ще бъдете върнати на сайта ни и ще видите надпис "Поръчката ви е приета" упътване за използване на Paypal )

Другият начин на плащане е през каса на Easypay като се използва Клиентския ни Идентификационен номер в ePay.bg - КИН: 5317061662.
Ако желаете да платите през офис на Easypay трябва да направите заявката, като стигнете до методите на плащане да изберете опцията за плащане с Easypay.
Точно преди да завършите заявката си запишете имената и КИН номера който ще видите. С тези данни, след като вече сте завършили заявката си за отключване, отидете на каса на Easypay и изпратете нужната сума като в "основание за плащане" напишете номера на заявката за която плащате.
Услугата се казва "Превод по микросметка в ePay.bg".  По този начин сумата ще бъде получена моментално и поръчката ви ще бъде обработена по-бързо.
*** Ако служителят ви каже че е необходимо ЕГН, трябва да дадете своето.


Можете да платите и през ePay.bg ако имате регистрация там. Направете заявката си, като стигнете до методите на плащане изберете опцията ePay.bg. 
Ще ви е необходим нашият КИН: 5317061662.
След като завършите заявката си, влезте в профила си в ePay.bg, изберете от горното меню опцията "Преводи" , след това опцията "Изпратете пари на друг потребител в ePay.bg" и след това опцията "
Въведете нов вътрешен превод" . Там попълнете сумата, номера на заявката за която плащате, и КИН номера ни, полето "E-mail на получателя на плащането" го оставете празно.

Можете да платите и чрез Банков превод.
Ще видите всички необходими данни - имена и IBAN, след като стигнете до методите на плащане и изберете  опцията "Банков превод".
Също така ще получите данните и във вашата електронна поща с потвърждението на поръчката ви след като я завършите.
Когато плащате чрез този метод, поръчката ви ще бъде обработена едва след като плащането е напълно завършено и сумата бъде получена в нашата сметка.
След като сумата бъде получена, ще получите потвърждение в електронната си поща че заявката ви е обработена.

 

При проблеми и въпроси, моля свържете се с нас.
 

 

 

 

HTML Hit Counter   © 2014 Unlockonline.info Store